Pi's valpar är här! 5 hanar och 3 tikar. Alla valpar är tingade

Vi planerar ytterligare en långhårskull hösten 2024, mer info hittar du längre ner

Korad Se vch RLDN

Leathan linn  Gwilith Nin Gwilwileth
"Pi"

HD/A, ED/0, Cea ua/ua

Hane 1 Rubble

7 veckor

Hane 2 Marshall

7 veckor

Hane 3 Rocky

7 veckor

Hane 4 Chase

7 veckor

Hane 5 Everest

7 veckor

Tik 1 Skye

7 veckor

Tik 2 Zuma

7 veckor

Tik 3 Liberty

7 veckor

KORAD Mironik's Qivi
HD/A, ED/0, CEA ua/ua/ua

Höst 2024
planerar vi parning mellan

NWI NWII RLDN Mironik's Dixie Dew
HD/A, ED/0, CEA ua/ua

Vi har fått den stora äran att låna fina Caeli för en kull. Hon är född i en kull med 5 individer där alla är fria på höfterna, en har en anmärkning på armbågen, alla är fria på ögonen, inga kvarstående rädslor på någon i kullen, alla är lekfulla och sociala och endast en är skottberörd. Vi är så glada att kunna gå vidare på den här kullen och hoppas på glada, orädda och lekfulla individer. Här är matte Lenas ord om Caeli "Caeli är en riktig arbetsmyra och älska att träna och göra saker. Vi tävlar i nosework och rallylydnad. Vi har även provat på lydnad och hoopers och Caeli tycker att allt är lika roligt. I träningen är hon otroligt lättlärd, hon är lätt att motivera och belöna med godis och leksak.
Även fast vi tränar mycket så klarar hon fint av att ta det lugnt i perioder. Hon tycker mycket om att vara ute och är gärna i trädgården hela dagarna om hon får. Hon är öppen och social och tycker mycket om människor, andra hundar och familjens katt.
Caeli är miljöstark och har inga rädslor. Detta märks särskilt väl i noseworken där vi tränar och tävlar i alla möjliga konstiga miljöer."

KORAD MIRONIK'S BASSINO
HD/B, ED/0, CEA ua/ua

Sam är född i en kull med 6 individer, 1 är avlivad pga rygg/led problem Dom övriga 5 är alla fria på höfter och armbågar och fria ögon. Alla är sociala, lekfulla utan kvarstående rädslor och alla  utom en är skottfasta. Sam är korad med 400 poäng. Här är matte Sofies ord om Sam "Ska vi beskriva Sam med några ord så skulle det vara kärleksfull, vänlig, livlig och lekfull. Han är väldigt social med människor och kan vara ganska intensiv i sitt hälsande. I träning lär han sig snabbt, vill mycket och uppskattar både godis- och lekbelöning. Han är väldigt lätt att engagera i både träning och lek. Av-knappen däremot är lite svårare att hitta. Han bor ihop med matte, husse, lillhusse som är två år gammal och två andra hanhundar. Ända sen han var valp har han varit väldigt mån om sin lillhusse. Vill gärna trösta när han gråter och hänger genast med på bus när det erbjuds. Han är väldigt vänlig mot alla han träffar, både människor och hundar. Även om han kan vara ganska bufflig och lite burdus så har han aldrig visat något annat än att han är en vänlig själ."