Planerad parning hösten 2024


Mironik's Juliska

"Fideli"

HD/A, ED/0, cea ua/ua

Vi har bestämt oss för att para Fideli, som bor hos Emma.
"Fideli är en dam med en stor portion självförtroende. Hon är väldigt social, gillar alla människor och älskar att vara nära. Hon är en livlig hund som kräver mycket aktivitet. Därför kör vi rätt mycket drag med henne, både på barmark men också på snö där hon har riktigt roligt driv och är så duktig. Hon är lättbelönad med både mat och lek och har inga problem att bära, däremot kan jag tycka att hon släpper lite mycket och tar om när hon dragkampar. Får hon inte aktivitet hittar hon på olater så det är en hund som kräver en hel del. Hon är otroligt miljösäker, skottfast och bryr sig varken i åska eller fyrverkerier."

Som hane till Fideli har vi fått möjligheten att låna Milo.

Törnskogens Rocky Raccoon

"Milo"

HD/A, ED/0, cea ua/ua

Så här skriver Milos ägare om honom: ”Nyfiken och framåt med stor arbetslust. Positiv, kärleksfull o vänlig mot alla. Bra MH och Korad ( 341 p MT). 1:a pris på inofficiell utställning. Tränar viltspår med godkänt anlagsprov och 2 st 1:a pris i öppen klass. Godkänd skott. Tränar bruks sök och lydnad."


Vi tror att det kommer bli roliga hundar med mycket fart och som gillar att jobba. Är du intresserad? Hör av dig! Kullen kommer att vara hos Monica.