Iris och Alfons valpar har kommit, alla är tingade. Vi planerar ytterligare en kull under sommaren, mer info hittar du längre ner.

Tik blue merle 
M.Ostindia

Tik trefärgad
M.Oiva

Tik blue merle
M.Olga

Hane blue merle
M.Out of the blue

Hane trefärgad
M.Otello

Hane trefärgad 
M.Oyster

Parning mars/April 2024

Mironik's Gordie "Rafinha"

HD/A, ED/0, ögon ua

Vi har fått äran att låna Rafinha av hennes matte vilket vi är så glada för då vi är väldigt nöjda med hela kullen. Rafinha är en tik livlig tjej liksom sina syskon. Det är ett farfyllt gäng men som samtidigt är mycket trygga och stabila. Hon är lekfull och glad i det mesta. Hon är nyfiken och framåt. Rafinha och samtliga av hennes 7 syskon är helt skottfasta. Till Rafinha har vi fått äran att använda Grey.

NCH FR CH Love Me Like You Do Du Clos des Duchesses "Grey"

HD/A

Grey kommer från Frankrike där han tidigare bott som kennelhund, alltså inte inomhus med familjen. När han var nästan 4 år kom han till Norge där han bor tillsammans med Lill och hennes familj. Hon beskriver honom som en riktig myskille, otroligt snäll och lugn. Det finns ingen stress i honom och han är alltid vänlig mot andra hundar, människor, barn och djur. Han är totalt skottfast.

Det känns jätteroligt att få använda Grey och vi hoppas kunna få lite mer genetisk variation i stamtavlan med honom som pappa till kullen. Parning kommer förhoppningsvis att ske mars/april 2024.
 Är du intresserad av kullen kontakta Monica.